Selecteer een pagina
Uw vocht- en gevelspecialist! Bel +31 (0)34 628 30 52

Verwijderen graffiti

Het lijkt een nachtmerrie: u gaat ‘s morgens naar uw werk en ziet dat uw gevels worden ontsierd door graffiti. Ons dringende advies is allereerst, ga niet zelf aan de slag! Het risico is groot is dat door de vloeistof die u gebruikt de graffiti verf nog meer in de steen trekt. Laat u eerst vrijblijvend adviseren door Alba. Wij starten met de analyse welke schoonmaakmiddelen er voor welke verfsoort er nodig zijn.

Graffiti reinigen

Op basis van de analyse van het oppervlak besmeurd met graffiti, adviseren wij die schoonmaakmiddelen die ervoor zorgen dat de gevels weer schoon worden. De graffiti smeren wij met een speciale oplossing in, waarna we de gevels met water en stoom onder hoge druk afspoelen. Eén of meerdere keren. Zodat de gevels weer brandschoon zijn.

Graffiti voorkomen

U wilt uw graffiti vrije muren zo houden en voorkomen dat het weer gebeurt. Alba heeft daar een remedie voor en kan uw gevels impregneren met een speciale doorzichtige anti-graffiti coating. De graffiti hecht zich niet aan het oppervlak en is veel gemakkelijker schoon te maken.