Selecteer een pagina
Uw vocht- en gevelspecialist! Bel +31 (0)34 628 30 52

Gevelreiniging

Uw gevel is vuil, groen en bemost en er zitten cement- en verfresten op. Uw gevel slaat op sommige plekken door van het vocht. Laat Alba Vochtwering uw gevels aanpakken zodat ze er weer als nieuw uit komen te zien.

Door middel van een specialistische hogedrukreiniging reinigen wij uw gevels. Na afloop kunnen wij de gevels ook nog impregneren met een vuil- en vochtafstotende laag. U verlaagt hiermee het risico op schade aanzienlijk.

Bij het reinigen van de constructie komt hij er weer als nieuw uit te zien. Door moderne specialistische hogedruk en straaltechnieken zijn wij instaat een goed resultaat te behalen. Bij reinigen kunt u aan de volgende toepassingen denken:

  • Het verwijderen van coatingen
  • Het verwijderen van algen en mos als voorbereiding voor het impregneren
  • Het verwijderen van cement

Reparatie van voegen

Indien de voegen van de gevels zijn beschadigd, kan Alba Vochtwering opnieuw voegen. Wij nemen het hele proces voor onze rekening van uitslijpen tot en met het aanbrengen van het type voeg dat het best past bij de gevels van uw huis. Uw gevel oogt weer alsof deze net nieuw gemetseld is.

Gevelreiniging en milieu

Alba Vochtwerking past alleen die schoonmaakmiddelen toe die voldoen aan de wettelijke eisen. Maar eigenlijk volstaat het om met heet water stoom onder hoge druk de verontreiniging aan te pakken: heel milieuvriendelijk en ongevaarlijk. Zo beperken wij zoveel mogelijk de milieuoverlast als wij aan het werk zijn.