Selecteer een pagina
Uw vocht- en gevelspecialist! Bel +31 (0)34 628 30 52

Betoninjecties

Het gebruik van betoninjecties is een van de oplossingen die Alba-vochtwering biedt bij reparatie van beton. Beton kan door spanning in de constructie gaan scheuren. Deze spanning kan zijn ontstaan door temperatuurwisselingen. Gevolg: Het beton krimpt en zet uit. Maar ook constructiefouten kunnen scheuren hebben veroorzaakt. Eerst zal een specialist moeten bepalen waardoor scheurvorming is ontstaan. Op basis van die analyse kan Alba Vochtwering deze scheuren op een vakkundige manier repareren met behulp van betoninjecties. Er zijn verschillende betonvloeistoffen toepasbaar afhankelijk van de situatie.

Herkennen betonrot

Beton is sterk maar vergt zeker onderhoud na enkele jaren. Dit is afhankelijk van de kwaliteit van het beton en de “bewapening” Na verloop van tijd kan de stalen bewapening in het beton gaan roesten door intrekkend vocht. Roest zet uit en veroorzaakt barsten of scheuren in het beton. Dit is een vorm van betonrot.
Ook kan er sprake zijn van grindnesten in het beton. In het beton is het grind niet goed vermengd met de specie. Op de plek van een grindnest is het beton zwak kan scheuren en vocht doorlaten.

Licht betonherstel met betoninjecties

Alba Vochtwering kan beschadigd beton en ook metselwerk herstellen en beschikt over een compleet betonreparatiepakket. Wat doen we precies?
Denkt u aan:

  • Herstel van betonrot
  • Afwerken van conusgaten
  • Afwerken van stortnaden
  • Herstel van scheuren en grindnesten in het beton
  • Balkonrenovatie
  • Vloerreparatie
  • Offerte betoninjectie ontvangen?

Wilt u meer informatie over het gebruik van betoninjecties bij betonreparatie? We vertellen u graag meer of betoninjectie bij uw project de oplossing is!