Uw vocht- en gevelspecialist! Bel +31 (0)34 628 30 52

Certificaten

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm, een veel gebruikte richtlijn voor het leveren van kwaliteit. Het ISO 9001 certificering zegt iets over constante kwaliteit van het bedrijf. Het cerificaat wordt verleend aan bedrijven die aan de constante kwaliteit, juiste producten en aan diensten of levering kunnen voldoen. Het ISO-certificaat geeft zekerheid dat de kwaliteit, dienst of product wordt uitgevoerd of geleverd volgens de overeengekomen eisen.

VCA

VCA betekent veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM beheersysteem (VGM is veiligheid, Gezondheid, Milieu).

MKB OK

MKB OK staat voor Weten met wie U zaken doet. Door het toenemende gebruik van het internet voor het doen van aankopen of zakendoen op internet of via internet is er steeds meer behoefte aan een veilig en betrouwbaar internet. Het kunnen zien of een winkel, bedrijf of website op internet aan een zekere kwaliteitsnorm of betrouwbaarheid voldoet is geen overbodige luxe. De MKB OK keurmerkhouders zijn allemaal, door een van de stichting – onafhankelijke certificatie bureau’s, gekeurd en oké bevonden. De MKB OK keurmerkhouders zijn op de website eenvoudig en snel te vinden op naam, rubriek en plaats. Voor u betekent het MKB OK keurmerk, dat u weet met wie u zaken doet. De website’s voldoen aan een keurmerkcode, van de ondernemingen/bedrijven zijn de gegevens bekend bij de stichting MKB OK en bij eventuele geschillen wordt er meegewerkt aan een geschillencommissie. MKB OK keurmerk is uitgegroeid tot een van de grootste website, keurmerken in Nederland en meer dan 1.200 ondernemers mogen intussen het MKB OK keurmerk voeren.

Knowhow en Vakkennis

Wij zijn gespecialiseerd in de vochtwering en in een tal van toepassingen en bij zowel de particuliere als in de industriële sector. Wij verrichten allereerst een gedegen onderzoek als dit nodig dient te zijn naar de oorzaak van de vochtproblemen, stellen een plan van aanpak op en voeren de werkzaamheden uit met gespecialiseerde apparatuur en gereedschap. Door kennis van zaken, onze werkervaring en het gebruik van professioneel meetapparatuur kunnen wij het probleem achterhalen en oplossen. Eigen knowhow, gespecialiseerde vakkennis, zeer uiteenlopende bedrijfservaring en het volgen van de nieuwste markt ontwikkelingen kunnen wij snel en adequaat de problemen oplossen. Producten worden op voorraad gehouden en injectievloeistoffen worden zelf ontwikkeld of samengesteld om snel en adequaat te kunnen reageren op problemen en deze zonder te veel vertraging te kunnen oplossen. Alba Vochtwering is internationaal actief in de meest veelzijdige vochtproblemen of lekkage’s te kunnen verhelpen en geven garantie’s op de werkzaamheden.