Selecteer een pagina
Uw vocht- en gevelspecialist! Bel +31 (0)34 628 30 52

Alba Vochtwering Maarssen

Alba Vochtwering is een vochtweringsbedrijf dat al jaren gespecialiseerd is in het weren en bestrijden van vocht en lekkages door heel Nederland en het buitenland. Wij bestaan nu 17 jaar en zetten al die jaren kennis en ervaring in voor onze opdrachtgevers. De naam Alba is een samenvoeging van Alex en Bart, de oprichters van Alba Vochtwering.

Als u Alba inschakelt, kunt u rekenen op:

  • Vakmanschap
  • Eerlijk zaken doen
  • Veiligheid in het werk
  • Aandacht voor mens en milieu

Dit laten wij zien door alleen voor het beste resultaat te gaan. Bij een vochtprobleem in uw huis voeren wij eerst een uitvoerig onderzoek en analyse uit met behulp van specialistische apparatuur. De eerste vraag die wij onszelf altijd stellen is: komt het water uit de grond of uit de lucht? Met andere woorden; is het grondwater of is het regenwater? Dat is een belangrijk gegeven voor het bepalen van de oorzaak van vochtoverlast van bijvoorbeeld een natte binnenmuur. Alleen de juiste en afdoende oplossingen en aanpak is bij grond- of regenwater verschillend. Bij kelderafdichting, bestrijding optrekkend vocht en veel andere werkzaamheden kunnen wij garantie geven. Het vocht komt niet terug.

De werkzaamheden die Alba Vochtwering uitvoert

De werkzaamheden die wij in heel Nederland en het buitenland verrichten, zijn specifiek:

Heeft u in uw huis een probleem op één van bovenstaande gebieden? Wij leggen u graag en vrijblijvend uit hoe wij die problemen oplossen. Bel of e-mail ons en wij komen bij u langs op locatie, kijken naar uw probleem en adviseren u wat te doen. U kunt ook meteen een offerte aanvragen!

Alba: Vochtwering en meer

Door de jaren heen hebben wij ons verder gespecialiseerd in aan vochtwering aanverwante technieken die met het aangezicht van woningen en kantoren te maken hebben. Denk aan graffiti verwijdering, gevelreiniging en het aanbrengen van anti-graffiti coatings.

Alba Vochtwering: partner voor bedrijven en overheden

We worden ook veel door andere bedrijven ingeschakeld als het gaat om vochtwering. Een aannemer riep onlangs onze hulp in om een lekke damwand in een bouwput te herstellen. Ook hebben we een parkeergarage voor Albert Heijn aangepakt. De gemeente Den Bosch schakelde Alba in om hun eeuwenoude stadsmuur te herstellen. Ook de gemeente Driebergen-Zeist wist de weg naar Alba in Maarssen. Voor een project in Slot-Zeist werden wij gevraagd voor diverse werkzaamheden op het gebied van vochtwering. Op onze Alba projecten pagina leest u meer over de vele en uiteenlopende projecten!

De kelder in ons advocatenkantoor kende veel vochtproblemen.
Alba Vochtwering heeft deze met hun beproefde methodes op een zeer vakkundige wijze opgelost.
mr. Van Ravenhorst

Advocaat, Bots van Ravenhorst Advocaten

Waarom Alba?

* Ruim 30 jaar ervaring *
* Scherp geprijsd *
* Binnen- en buitenland *

jaar de vochtspecialist in binnen- en buitenland